Jumpsquare Veghel reviews

Gemiddelde score 5 (1 - 5) van de 2367 beoordelingen
Review plaatsen

Te gek cool!

Je kunt nieuwe tricks oefenenen, mezelf uitleven, goed voor de conditie , het is echt mijn hobby. Ik SPRING een GAT in de lucht als ik win
20 augustus 2019

Ik vond het echt leuk de mensen die er werken zijn ook heel aardig en helpen je goed!

Het park is mooi en je verveelt je er nooit daarom ben ik er in 6 weken 3 keer heen geweest!
20 augustus 2019

superfijn om te jumpen bij jullie !

mooie accommodatie, schone en frisse uitstraling, goed parkeren en makkelijk bereikbaar. Duidelijke uitleg en regels en goed toezicht. Alles dus top !!
20 augustus 2019

Jumpsquare is het leukste trampoline park van Nederland

Jumpsquare is MEER dan SUPER leuk omdat, je kan nieuwe trucjes leren, je kan je energie kwijt, goed voor je conditie, je kunt jezelf lekker uitleven. Wij zouden heel graag de prijs willen winnen. Dan SPRINGEN we een GAT in het dak
20 augustus 2019

Jumpsquare is het tofste springpark van heel Nederland!

Je kan op veel verschillende manieren lekker jumpen en de begeleiding is top!
20 augustus 2019

Wat een uitdaging!

Een superleuk springpark voor jong en "oud". Gewoon springen, salto's maken, je kunt het zo gek maken als je wilt. Locatie is perfect. Goed bereikbaar, meer dan voldoende parkeerplaatsen.
19 augustus 2019

De kids hebben zich heel goed vermaakt

Top jumparena, alles was dik in orde.
19 augustus 2019

Een supergaaf trampoline park

Jumpsquare Veghel voor jong en oud. Veel verschillende manieren waarop je kunt springen. Blokkenbak/aitrack/airback/trampo’s. Tevens kun je aan de begeleiders hulp vragen om je coolste truck te leren. 1 uur is tekort!!!
19 augustus 2019

Leuk niet te duur, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Het is heel leuk je leert er goed nieuwe dingen. als het je zelf niet lukt helpt het personeel je heel goed. Het is niet duur. Het personeel is ook heel vriendelijk en behulpzaam. De trampolines zijn ook heel goed. De airtrack naar de bak met blokken is ook heel leuk. (Maar die fout op de muur moeten jullie wel verbeteren)
19 augustus 2019

Mooie hal, uitdagend voor elk niveau springer

19 augustus 2019

Super cool jumppark!

Mijn zoon heeft super genoten van het springen in jumpsquare Veghel! Goed overzichtelijk en een ideaal uitje!
19 augustus 2019

Erg leuke jump hal

Leuke jump hal met veel trampoline. Het was wel erg druk (zondagmiddag). We wachten met smart op de nieuwe attractie bij de schuimbak
19 augustus 2019

Fantastisch!

19 augustus 2019

GEWELDIG

Leuk om te springen, je kan je salto's oefenen. Er is ook meer dan alleen maar trampoline's.
19 augustus 2019

In 1 woord GEWELDIG!!

19 augustus 2019

De kinderen hebben genoten, lekker sportief bezig op leuk muziek en super vriendelijk personeel!!!

Schoon, gezellig, mooie accommodatie, vriendelijk personeel, goede muziek, leuke trainers die je helpen en gave trucs laten zien.
18 augustus 2019

Groots met een grote G van geweldig genoten!

Leuk groot springpark waar turnmeiden lekker kunnen bij turnen in de vakanties.
18 augustus 2019

Het was heel leuk en de ontvangst was prettig

Niets op aan te merken
18 augustus 2019

Goede besteding van de laatste vakantiedag!

Kids heerlijk gesprongen en alles was net als anders netjes verzorgd en schoon en de cappuccino smaakte heerlijk.
18 augustus 2019

Het is er gezellig en leerzaam

Er hangt een gezellige en leuke sfeer in jumpsquare. Er zijn genoeg opties om het beste van het beste uit je zelf te halen. De jumpmasters helpen je snel waar nodig is en zijn aardig en denken goed aan de veiligheid. Jumpsquare veghel is een top trampoline park. ps. Jumpsquare is het beste als Jay er is Beste jumper ever
18 augustus 2019

Ik wil naar jumpscool, bij jumpquare

Super leuk! Vette trucs...ik wil nog meer kunnen/leren! En er werken super leuke mensen daar. Gr Tim
18 augustus 2019

Jump jump jump....de tijd vliegt als ik er ben, zo leuk

Trampolines zijn super, airbag en schuimbakken zijn heel goed. Witte trampolines veren goed. Goede en gezellige sfeer. Ik ga er graag heen!! Ouders kunnen ondertussen lekker koffie drinken en er is genoeg parkeergelegenheid!
18 augustus 2019

Het beste jumppark in de omgeving

Ontvangst, uitleg, begeleiding, faciliteiten, trampo's en horeca in 1 woord ge wel dig
18 augustus 2019

Super uitje!

Super leuk uitje met de kinderen! Een uur springen, genoeg ruimte, verschillende uitdagingen.
18 augustus 2019

Super!

Een kinderfeestje gevierd hier, was super! Ter plekke een aantal wijzigingen, keurig opgelost door erg vriendelijk personeel. Gave hal met veel verschillende trampolines. We komen zeker terug!
18 augustus 2019

Prima plaats

Mooi om te kijken, genoeg om te doen, voor hh vatbaar
18 augustus 2019

Gevarieerd, maar wanneer het druk is, kunnen jullie niet helpen met moves

Leuk: veel verschillende dingen om te doen. Wanneer het druk is hebben jullie mensen geen tijd om te helpen om moves te leren.
18 augustus 2019

Goed georganiseerd

Veel verschillende mogelijkheden om te bespringen, er lopen mensen rond díe helpen. Goede tijdsbewaking,en relaxed zitten met een hapje en drankje. Waarbij goed uitzicht op de kinderen. Kortom een gezellig uur gehad
18 augustus 2019

Super gaaf, de kinderen willen zo vaak mogelijk!

Professionele begeleiding, goede uitleg dmv filmpje en instructies. Ze willen je graag helpen om iets te leren, dochter kan nu een salto achterwaarts
18 augustus 2019

Kei leuk.

Leuk voor de kinderen , en voor de ouders lekker overzichtelijk.Aardig personeel, en leuk die extra aandacht als ze aan het springen zijn zodat ze nog een vetter trucje kunnen leren.
17 augustus 2019

Toptrampolocatie!

Kinderen hebben het heel erg naar hun zin en ik kijk ernaar. Het plezier straalt ervan af en ze gebruiken ook nog ál hun spieren!
17 augustus 2019

Ge-wel-dig!!!

Vroeger droomde ik al van een hal vol met trampolines! En kijk nou; a dream come true!!
17 augustus 2019

Geweldig

17 augustus 2019

super leuk voor de kids.

erg leuk voor de kinderen. en de ouders kunnen onder genot van een lekker drankje toekijken hoe de kinderen genieten. ook voldoende toezicht bij de trampolines.
17 augustus 2019

Fantastisch!

17 augustus 2019

Gaafste park in de omgeving

17 augustus 2019

Ideaal om lekker even actief te zijn!

17 augustus 2019

Was fabtastisch

De kinderen hebben echt genoten en praten er alleen nog maar over
17 augustus 2019

Top

Leuk kinderfeestje gehad. Personeel bij de trampolines was ook heel leuk met de kinderen
17 augustus 2019

Het was weer top !

Het was weer top !
17 augustus 2019

Uitgebreid trampolinepark en unique in de omgeving

Wij komen vanuit Eindhoven speciaal naar Veghel voor de airtrack en de max air trampolines... de beste om super vette tricks te oefenen en doen!!
17 augustus 2019

Goed, fijn en veiligpark

Het was een leuk park. Als ouder kan je ook alles goed zien. En giede veiligheidsregels. De kinderen vonden het een heel leuk park, en er was aardig personeel. Ze willen hier zeker vaker komen.
17 augustus 2019

Geweldig

Super leuke midday gehad. Top
17 augustus 2019

Het was netjes, schoon, veilig en uitdagend

Ik kan na 1 bezoek geen verbeter punten aangeven. Het is goed bevallen en zullen zeker nog eens komen "jumpen"
17 augustus 2019

Geweldig, nice park

Ik vond het leuk om daar te springen. Heb er ook wat tricks bij geleerd, ze hebben goede trampolines en fomepits. Aardig personeel die je helpen. Ik kom zeker terug
16 augustus 2019

Super gaaf!

Ik vond het geweldig. Ze hebben goede trampolines, meer dan een fomepit en een airtrack. Ik zou er graag nog een keer naar toe willen gaan om nog beter te worden
16 augustus 2019

Erg leuk voor mijn kleinkinderen.

Kinderen kunnen zich helemaal uitleven waardoor ze lekker moe naar hun bedje kunnen.
16 augustus 2019

Kei Leuk + Super Gaaf = Geweldig !!!

16 augustus 2019

Fantastisch!

Op een donderdag tijdens de zomervakantie wezen jumpen, of eigenlijk mijn 3 oudste kinderen (8, 8 en 5 jaar). Ik heb met mijn jongste heerlijk kunnen genieten van hun springkunsten! Wat een aanrader... Wij komen zeker vaker terug!
16 augustus 2019

Top! De kids hebben ontzettend genoten.

De area is top heb ik van mijn kinderen begrepen. Veel variatie, veel ruimte. Voor herhaling vatbaar. Als ouder vond ik de herrie enorm. Harde muziek, krijsende kids in een holle ruimte. Als daar nog iets aan gedaan zou kunnen worden vind ik het ook top!
16 augustus 2019

Heerlijk vermaak

En ze zijn moe! Kan soms iets te druk(kend) zijn
16 augustus 2019

Supergaaf!!

Erg leuk, kunt veel trucs oefenen zeker ook op de aijtrampolines. Alles goed geregeld. Makkelijk te reserveren via de site
16 augustus 2019

Mooi om te zien hoe onze kinderen in de leeftijd van 7 t/m 13 allemaal een top midag hebben gehad!!!

Mooi uitziende en overzichtelijke hal waar je als ouder onder het genot van een hapje en drankje kunt kijken naar de kunsten die door de kinderen gemaakt worden. Top middag gehad!!!!
16 augustus 2019

Lekker even energie kwijtraken in het mooiste trampolinepark wat ik ken!

Professioneel en de tips van de jumpmasters zijn altijd leuk, nieuwe capriolen leren
16 augustus 2019

Kinders hebben genoten!

Eerste keer Jumpsquare Veghel was zo leuk dat we na de jumpsessie nog meer tijd bijgeboekt hebben! Personeel was super vriendelijk ... komen zeker terug hier!!
15 augustus 2019

Super vet en aardige jumpmasters!

15 augustus 2019

Super leuk voor kids en ouders ;-)

Echt heel leuk om te doen! Onze meiden (3&5 jaar) waren super enthousiast, en wij ook haha!
15 augustus 2019

Super

Super stoer en sportief voor de kids
15 augustus 2019

Super plek voor kinderen

Een mooie plek waar kinderen volop kunnen bewegen. De begeleiding is goed en ook de overige medewerkers zijn top. Ook fijn dat ouders gratis naar binnen kunnen
15 augustus 2019

Super

Het was een fijne omgeving. Voor de kids maar ook voor de ouders.ook bij binnenkomst laten een filmpje zien. Personeel is vriendelijk behulpzaam naar de kinderen.wij komen wel terug
15 augustus 2019

Leuk geweldig uitstapje voor de kinderen

Top!!!!
15 augustus 2019

Je kan er helemaal los gaan

Fijne trampolines en veel keus.
15 augustus 2019

Super leuk Mijn zoon komt heel graag, het ziet er keurig uit en er is goede begeleiding en toezicht

Super leuk Mijn zoon komt heel graag, het ziet er keurig uit, goede begeleiding en toezicht.
15 augustus 2019

Geweldig, mijn kids willen nergens anders mee jumpen!

Goed overzicht Niet te druk Leuke en goede begeleiding die tijd hebben voor de kids.
14 augustus 2019

Super tent

14 augustus 2019

Erg mooi ,netjes en goed verzorgd

14 augustus 2019

Heel leuk trampoline park met veel verschillende trampolines

Het zou leuk zijn als er ook een trampoline bij de schuimbak zou zijn
14 augustus 2019

Was super!

De kids hebben anderhalf uur genoten, gesprongen, gebackflipt en salto na salto! Mooie locatie en hal! Top!
14 augustus 2019

Geweldig!

We hebben al vele verschillende jump hallen gezien, maar deze hal is geweldig, variërend. We hadden voor een uur geboekt, maar kids waren nog lang niet uitgesprongen hoor!
14 augustus 2019

Jump jump jump mijn zoons vonden het FANCASTIESCH

Mijn kids (cas en ties) hebben echt genoten/gesprongen. Zo leuk dat ze 2 dg. Later weer zijn gegaan..... Dus jumpsquare is FANCASTIESCH
14 augustus 2019

Heerlijke ontspanning voor de kidz

Kinderen vinden het geweldig om ff lekker te jumpen en stunts uit te halen. Netjes verzorgd. Top
14 augustus 2019

Sportief, overzichtelijk jump-plezier met heerlijke snacks

Voor de kids veel keuze en variatie om te jumpen. 1 uur is te kort. Erg overzichtelijk vanaf het terras. Als wachtende ouder heerlijke snacks en volop keuze uit drankjes tegen een heerlijke prijs. Arrangement crunch is interessant. Veiligheid is sterk verbeterd ten opzichte van het begin door wat aanpassingen. Geeft een gerust gevoel.
14 augustus 2019

De kleinkinderen hebben genoten !

Ik kan alleen maar zeggen dat het super was en gezellig , ook zeer vriendelijk personeel !
14 augustus 2019

Geweldig

13 augustus 2019

Voor jong en oud springen en plezier maken

Een leuke ruim opgezette plek waar je onder het genot van een hapje en drankje kunt toekijken hoe de kinderen jumpen of je kunt zelf natuurlijk ook meedoen!
13 augustus 2019

het was fantastisch

Ruime, overzichtelijke springhal. Veel variatie voor de kinderen. Goed toezicht. Vriendelijk personeel
13 augustus 2019

Dankzij aanwezigheid van Max Air trampolines helemaal te gek!

Dit soort trampolines heb ik in andere parken nog niet gezien. Deze trampolines zijn echt goed.
13 augustus 2019

Het was kei leuk én ik heb de backflip geleerd.

Er waren veel leraren, die mij de trucjes goed geleerd hebben.
13 augustus 2019

Super!

Er werd goed nagedacht over de veiligheidsregels, door middel van het filmpje die je van te voren moest kijken. Daarna mocht je ook gewoon lekker vrij springen
13 augustus 2019

De kids vinden het bij jullie super

13 augustus 2019

Het is geweldig

De kinderen hebben zich heel goed vermaakt . Lekker koel . Schoon en het personeel vriendelijk en behulpzaam.
12 augustus 2019

Heel leuk, jongens lekker lichamelijk actief!

12 augustus 2019

Super!

Goed ontvangst,kinderen kregen 2x uitleg voor de veiligheid super! In de zaal lopen toppers rond die niet alleen alles in de gaten houden maar ook de kinderen uitleg geven en helpen om een sprong te leren!
11 augustus 2019

Altijd leuk

T was weer kei leuk bij jumpsquare, en zeker als je dan ook nog een you tube figuur tegen t lijf loopt
11 augustus 2019

Leuk en gezellig springparadijs

De boys hebben een leuke en gezellige springmiddag gehad.
11 augustus 2019

Super mooi en leuk! De jongens hebben genoten

Geen 5 sterren vanwege het prijskaartje. Verder TOP!
11 augustus 2019