Jumpsquare Veghel reviews

Gemiddelde score 5 (1 - 5) van de 1433 beoordelingen
Review plaatsen

In een woord GEWELDIG!!!

19 februari 2019

Fantastisch

Super uurtje gehad op de trampolines met onze drie kleinkindjes zondagochtend!
19 februari 2019

Super tof daar heb heel veel geleerd van de coole mensen daar!!

Het is daar echt mooi en de jumpmasters daar helpen je graag. Ik heb er veel geleerd daar! Ik zit bij jumpscool en dat is ook echt super tof !
19 februari 2019

Super geweldig dat Dante er was maar wel jammer dat de voorste trampoline weg gehaald is.

Ik vind het altijd jammer dat er weinig tumbling banen zijn waar je series op kunt oefenen en dan die ene trampoline die weg gehaald is maar voor de rest weer een top dag! Je staat weinig te wachten en je kan goed en veilig oefenen. Nu Dante er was was het extra leuk!
18 februari 2019

Jumpsquare Veghel is super geweldig!

Ik ben samen met 5 vrienden naar Jumpsquare Veghel geweest. Het was leuk omdat er veel verschillende soorten trampolines waren. We zijn er op een zondagmiddag geweest - het was niet druk en we konden 1,5 uur doorspringen. Zeker een aanrader - ik kom zeker nog vaker terug.
18 februari 2019

Gewoon Goed, niets aan toe te voegen

Gewoon een goed en gezellig springparadijs voor de kids. Niks mooier om je kind zo te zien stralen
18 februari 2019

Prima

Leuk springen, veel uitdaging, vriendelijk personeel en super schoon. Complimenten voor jumpsquare zelf! Alleen jammer dat de speciale gast, Dante, waarvoor we kwamen te laat was en alleen met zichzelf bezig was i.p.v met de kinderen die daar waren om hun idool te zien
18 februari 2019

De kinderen hebben zich heerlijk kunnen uitleven

Jumpsquare is leuk en open. Vriendelijk personeel. Kinderen kunnen volop springen en duikelen terwijl de ouders lekker op het balkon kunnen kijken en wat eten of drinken. Aanrader voor iedereen
18 februari 2019

Was erg leuk!

18 februari 2019

Ruime en gevarieerde springhal

Ruim, goed bereikbaar en voldoende parkeergelegenheid. Overzichtelijke hal vanaf de kantine
18 februari 2019

Mooi leuk trampolinepark!

Zeer goede ontvangst door medewerkers. De springhal heeft een mooie frisse uitstraling. We hadden een kinderfeestje en dit was goed geregeld. Gaan zeer zeker een x terug.
17 februari 2019

Mooie locatie met top personeel!

17 februari 2019

Het is leuk, goed georganiseerd met heerlijke cappuccino!!

Jumpsquare Veghel is echt gezellig. Veel verschillende dingen voor de kinderen, mooi overzicht als ouders. Wij gaan er graag heen (zoon van 12 en dochter van 10 jaar oud)
17 februari 2019

Ze hebben genoten

Wij waren er met een kinderfeestje en het was goed verzorgd en de jongens hebben heerlijk gesprongen en waren bekaf. En ze vonden het geweldig dat Dante Santovenia er was.
17 februari 2019

Een work out met lachen, gieren, brullen. Dat mag van mij iedere week

Op 32 jarige leeftijd rare sprongen proberen, er zelf om moeten lachen en vervolgens de dag erop spierpijn hebben
17 februari 2019

Fijne sfeer, zeer vriendelijk en attent personeel!

17 februari 2019

Altijd erg leuk!!

17 februari 2019

Het is heel leuk en leerzaam om ze oefenen en spingen

Het is een mooi groot park en het is heel fijn dat je eten kunt kopen voor of na het springen bij t restaurant.
17 februari 2019

Super super super leuk!!!!!!!!

17 februari 2019

Geweldig kinderfeestje gehad, we komen zeker nog eens terug!!

Afgelopen vrijdag hebben we het kinderfeestje gevierd van onze oudste zoon (9). Van begin tot eind vonden de alle jongens (in de leeftijd van 7 t/m 10) het een super-feestje! Het springen was een uur en ook al liepen ze daarna allemaal met rode wangen rond, ze hadden zo nog een uur willen springen!! Bedankt voor de goede zorgen (personeel was zeer vriendelijk en begaan)!
17 februari 2019

Veel verschillende jump opties!!

Super leuk voor jongens als meisjes Veel soorten jump toestellen Vette muziek en goed overzicht vanaf het restaurant!
17 februari 2019

Leuk trampolinepark!

Leuk trampolinepark met veel variatie. Ook zijn er instructeurs aanwezig die goed uitleg geven en mee springen.
17 februari 2019

Geweldig

Mijn dochter van 7 heeft genoten van een uurtje springen. Veel afwisseling en alles mooi opgezet. Ik heb ze een uur lang alleen zien lachen en genieten! We komen zeker snel weer terug. Ook heel fijn dat ze met leeftijdgenoten kunnen springen.
16 februari 2019

Geweldig

Mijn dochter van 7 heeft genoten van een uurtje springen. Veel afwisseling en alles mooi opgezet. Ik heb ze een uur lang alleen zien lachen en genieten! We komen zeker snel weer terug. Ook heel fijn dat ze met leeftijdgenoten kunnen springen.
16 februari 2019

Geweldig

Mijn dochter van 7 heeft genoten van een uurtje springen. Veel afwisseling en alles mooi opgezet. Ik heb ze een uur lang alleen zien lachen en genieten!
16 februari 2019

Geweldig

Mijn dochter van 7 heeft genoten van een uurtje springen. Veel afwisseling en alles mooi opgezet. Ik heb ze een uur lang alleen zien lachen en genieten!
16 februari 2019

Geweldig kinderfeestje!

De meiden hebben ontzettend genoten met het kinderfeestje. We hadden de miniparty gehad en wat hebben ze het naar hun zin gehad! Ook een geweldige service en bediening. Niks was een probleem!
16 februari 2019

super veel ruimte om te jumpen

mooie ruimte om te jumpen en begeleiding is er als je vragen hebt.
16 februari 2019

Fan-tas-tisch!

14 februari 2019

Mijn dochter en vriendin vonden het super leuk en waren de dag erop er nog vollop het aan het vertellen tegen iedereen hoe leuk jumpsquare wsd

Gezellig leuk behulpzaam personeel netjes veilig. Duidelijke uitleg
14 februari 2019

Leuke plek met heel vriendelijk personeel

Leuke plek met heel vriendelijk personeel. We hadden ook nog de luxe dat het heel rustig was. Dus prima middag gehad.
14 februari 2019

Een leuke sportieve middag.

Het was een leuk ingerichte jumpsquare (ik ben al bij meerdere jumpsquares geweest). Bij deze is alles goed compact en is het drinkgedeelte bijvoorbeeld beter ingericht dan bij de vestiging in Nijmegen. Ook is jumpsquare altijd een gezonde en sportieve variant van een gezellige middag met je vrienden houden.
13 februari 2019

ik vond het heel leuk en er waren goeie trampolines

het was allemaal heel veilig, ik miste wel een trampoline bij de schuimblokken
13 februari 2019

Geweldig!!

Zoals gewoonlijk weer geweldig! Zoon (9) werd lief door de jumpmaster geholpen en was supertrots dat hij daarna een salto kon.
12 februari 2019

Echt super vet

We zijn nou twee keer geweest. En hebben het echt super leuk gehad. Ik zou wel Mn kinderfeest willen vieren hier. Super vet.
12 februari 2019

Super!

Leuk trampolinepark waar de kinderen heerlijk kunnen uitrazen. Er is begeleiding van vriendelijke jongens en meiden. Aanrader!
11 februari 2019

Veel keus om te springen, netjes en lekkere koffie

Met mijn zoontjes gebruik gemaakt van de mini-jump, goed geregeld om voor deze leeftijd aparte tijden aan te bieden, goed overzichtelijk vanaf "het terras", duidelijke uitleg en alles netjes.
11 februari 2019

Goed georganiseerd kinderfeestje gehad

Leuke binnenkomst, tafel stond klaar, kids konden gelijk springen en na afloop heerlijk eten en drinken. Enthousiaste kinderen in de auto terug
11 februari 2019

Super leuk en helemaal kapot

De kids hebben zich super vermaakt en moeders voelt weer spieren waarvan ik niet wist dat ik ze had
11 februari 2019

kei leuk!!!!!!

11 februari 2019

Kei leuk maar wel prijzig

Het ziet er heel verzorgd en veilig uit! Tijd vliegt voorbij
11 februari 2019

Leuke plek voor de kinderen

Mooie veilige uitdagende omgeving voor kinderen om te oefenen en hun energie er uit te springen.
11 februari 2019

Een top park ik kom zeker vaker

De jumpmasters waren behulpzaam, het personeel ook de trampolines zijn super je kunt er super veel trucjes op en het is voorzien van muziek en nog vele leukere activiteiten
11 februari 2019

Top voor kids en ouders

Veel ruimte en diversiteit. Fijne lichte ruimte. Lekker zitten voor begeleiding
11 februari 2019

Het leukste wat er is en de kinderen kunnen hun energie kwijt

Super geregeld. Snel geholpen bij inchecken. Goede begeleiding. En coole trampolines.
11 februari 2019

Fijne sfeer, leuk personeel!

Het is altijd fijn om bij jullie te komen. Er hangt een fijne sfeer, je kunt als ouders gezellig zitten en alles goed overzien. Het personeel is altijd aardig en behulpzaam. We hopen wel dat de grote trampoline snel weer open gaat of dat er iets anders voor in de plaats komt en dat de kleine maatjes sokken (van 31-34) er weer snel zijn.
11 februari 2019

Super leuke bezigheid alleen jammer dat een trampoline voor de schuim dicht is.

Er is genoeg keuze en kunt jezelf goed bezig houden, het is wel spijtig dat er door een ongeluk een trampoline dicht moest.
11 februari 2019

Leuke en afwisselend springgelegenheid

De kinderen hebben het enorm naar hun zin gehad en vroegen wanneer we weer gingen.
10 februari 2019

Ik vind het echt geweldig!

Ik vind jumpsquare heel erg leuk omdat je er lekker kan springen en bewegen. Het is voor bijna alle leeftijden een plezier om bij Jumpsquare te komen springen.
10 februari 2019

Geweldig!! Ander half uur nog te kort!

Vriendelijk personeel, kinderen werden goed geholpen waar nodig! Geweldig en ander half uur was nog tekort!
10 februari 2019

Ze vinden het er fantastisch!

De trampoline voor de bak met schuimblokken is helaas weg, maar veiligheid boven alles. Veel mogelijkheden en je hoeft je niet te vervelen!
10 februari 2019

Heerlijk gejumpt in Veghel

Fijn, het was niet te druk dus kinderen hadden de ruimte om lekker te springen. Koffie was prima en het uitzicht ook.
10 februari 2019

Heerlijk gedumpt in

10 februari 2019

Super vet!

Het was super vet, ook was erg leuk dat de leiding allemaal leuke kunsten lieten zien.
10 februari 2019

Supermooie en vooral overzichtelijke jumparena!!

07 februari 2019

GEWELDIG!!

De kinderen hebben ontzettend leuk en fijn kunnen springen en spelen. De mensen die er rondliepen hebben de meiden erg leuk geholpen met kunstjes en spelen. Het was een zeer geslaagd feestje!!
07 februari 2019

Een leuk dagje uit!

Een mooie locatie. Waar voldoende te doen is. Ik vind de zitgelegenheid voor de ouders helemaal top. Kortom we hebben het heel gezellig gehad!
07 februari 2019

Ze vond t geweldig.

Super leuk.
06 februari 2019

Super gaaf!!

Het was super leuk je kon van alles doen
06 februari 2019

Leuk

Leuk
05 februari 2019

De jongens vinden het super tof om te gaan jumpen in Veghel

Lekker even een uurtje sporten, en plezier hebben.
05 februari 2019

Ruim opgezet

Heerlijk ruim opgezet jumppark met genoeg mogelijkheden om verschillende tricks te oefenen. Alles onder het oog van jumpmasters. Fijn dat er een speciale mini-jump is. Vriendelijke bediening en netjes.
05 februari 2019

Schitterend

Ik vond 't helemaal mooi
05 februari 2019

de jongens hebben enorm genoten!

05 februari 2019

Voor kinderen een uitlaatklep en voor ouders een uur of twee ontspanning.

Jong personeel met een uitstekend verantwoordelijkheids gevoel. Aandacht voor de jumpers! En niet onbelangrijk, aandacht voor de catering! Lekkere koffie! Kom er graag om 2 uurtjes te kijken welke trucs ze nu weer leren en ondertussen lekker een krantje lezen. Verder is het schoon en verzorgt, top lolatie!
05 februari 2019

Leuk uitje voor heel het gezin!!

Een mooie locatie, goed personeel en een duidelijke uitleg
04 februari 2019

Heerlijk genoten van het maken van salto's met een zachte landing in de schuimblokken.

Fijne ruime opzet van een trampolinepark
04 februari 2019

Super

Wij hadden kinderfeestje, was super gezellig geweest, kinderen wouden nog 1 uur blijven springen
04 februari 2019

Je verveelt je geen moment

Het is erg leuk ik zit op freerunnen dus ik hou van leuke sprongen voor die sprongen staan nu netten dat is wel jammer maar je verveelt je geen moment
04 februari 2019

Erg goed park met veel trampolines

Het park heeft veel verschillende mogelijkheden om trucjes te doen.
04 februari 2019

Superleuk, ook voor ouders! :-)

Bijzonder leuke hal met heel veel jump-attributen. Leuk ook voor ouders om te gaan zitten kijken, omdat je de hele hal goed kunt zien. De begeleiding van Jumpsquare is ook echt goed geregeld! Kinderen vinden dat erg leuk. En dus ouders ook. Tot binnenkort weer!
04 februari 2019

Leuke, sportieve ochtend gehad!

Kinderen kunnen energie lekker kwijt. Personeel gaat op leuke manier met de kinderen om. Kinderen lezen instructies toch minder goed. Goed dat personeel op instructies wijst en ze tijdens het spelen kinderen het nog een keer uitleggen. Dat mag meer gebeuren, veiligheid staat bovenaan toch. Eigen voorbeeld geven werkt vaak goed, soms hebben kinderen meer aan voorbeeld als aan verbale uitleg.
04 februari 2019

Fijn jumppark

Ruim en licht jumppark.
03 februari 2019

Mooie frisse, schone Jump hal.

Kids vinden het geweldig. En moeders vind het prettig om aan het fris schone tafeltje ook even een eigen momentje te hebben!
03 februari 2019

Divers, vermoeiend maar vooral leuk!

Veel verschillende set-ups voor verschillende activiteiten. Veel mogelijkheid om tricks te combineren met verschillende jump-settings. Ook voor de wat 'oudere' (25+) zeker een aanrader!
31 januari 2019

blijft superleuk om met vrienden lekker te gaan jumpen

leuk park met goede trampolines.
30 januari 2019

De kids en wij hebben ons echt super vermaakt, wat een feest om te springen bij jullie.

Wat is het een leuke acticiteit om te doen met de kids. Echt een genot om te zien hoe de oudere kinderen bij jullie jumpen. We hebben na de mini jump ons nog kostelijk vermaakt met het kijken naar de wat oudere kinderen. Dat vonden onze kids ook geweldig om te zien. Komen zeker snel terug
29 januari 2019

Het is fijn dat je van de airtrack in de schuim bak kan springen

Het ontvangst is erg leuk en er was genoeg ruimten om te springen en de jump master helpen goed papa en mama konden hoed filmen van af boven
29 januari 2019

Blijft een leuk uitje.

Kinderen worden geholpen als ze er om vragen en krijgen tips om het nog beter te doen. Jammer dat de grote trampoline buiten gebruik is gesteld. Wel goed opgelost met airtrack zodat blokkenbak toch gebruikt kan worden.
29 januari 2019

Positief verrast

Ik vind het voor kinderen een leuke gelegenheid om zich in korte tijd helemaal kunnen uitleven. Verder is het geheel zeer netjes opgezet en goed geregeld.
29 januari 2019

Gastvrij, behulpzaam en fantastische jumps!

Voor de eerste keer met zoon en vriendjes naar jumpsquare in Veghel geweest. Ontzettend aardige dame bij de receptie. Een vriendje was ziek geworden en kon niet helaas niet mee (waar we al wel voor betaald hadden), hiervoor kregen we ter compensatie een vrijkaart voor de volgende keer, superblij mee. Ik had geen muntje voor de kluisjes, mijn winkelwagenmuntje werkte ook niet helaas, dus kreeg ik gewoon een 50ct muntje te leen. De kids hebben zich fantastisch vermaakt, waren helemaal dol op de trampolines, blijkbaar zaten er ook bij die ze nog niet eerder in andere jumpparken gezien hadden, dus die willen alleen nog maar naar jumpsquare. Ik heb ondertussen zalig genoten van een echt lekkere cappuccino en gelezen in de tijdschriften die er lagen. Lekker ontspannen middagje. Ps Ik had 4 kids bij me en had eem party geboekt; ideaal; gereserveerde tafel, gratis kannen water, lekkere snoepzak, waterijsje en frisdrank voor de kids. Top! We gaan zeker snel weer!
28 januari 2019

Geweldig voor mijn twee jongens.

Zodra de jongens thuis op de bank gaan springen is het tijd om naar jullie te gaan. Fijn dat jullie weer open zijn.
28 januari 2019

3x plezier bij de mini jump

De kinderen vonden het geweldig. Ze hebben zich een uur lng uitgeleefd en zodra we de schoenen aan deden vroegen ze al wanneer gaan we weer? Het was zo leuk
28 januari 2019