Jumpsquare Veghel reviews

Gemiddelde score 5 (1 - 5) van de 1942 beoordelingen
Review plaatsen

Where gravity is ment to be broken

Springen betekent vrijheid voor mij. Hier kan ik mijn beste ik zijn. Waar mijn beperking mij soms met handen en voeten bind... kan ik hier vliegen. Tobias (12)
04 juni 2019

Super voor kinderfeestjes!

04 juni 2019

Geweldig!

Overzichtelijk, handige tips van jumpmaster, schoon en heerlijk springen
03 juni 2019

Geweldig

Ik vind het gewoon leuk om te springen, de jumpmeesters zijn super aardig en doen leuk mee met het springen. Het enige nadeel is dat het een beetje duur is. Maar voor de rest echt geweldig
03 juni 2019

Helemaal leuk!

02 juni 2019

Super leuk voor de kinderen en wij ouders hebben ons ook goed vermaakt met een hapje en een drankje.

Het was helemaal goed ik heb geen opmerkingen.
02 juni 2019

Leuk springpark!

02 juni 2019

Een super goed en leuk trampoline park, Geweldig!

Ik ben nu al 10 keer bij jumpsquare veghel geweest en elke keer is het weer leuker en leer ik weer iets nieuws. De medewerkers zijn aardig, grappig en behulpzaam. Dat zorgt voor een leuke sfeer. Ik zou dit trampolinepark een 10/10 geven!
01 juni 2019

Kids hebben het weer super gehad

Kids heerlijk jumpen en wij lekker wat drinken
01 juni 2019

Super fijn park!

Leuke variatie!
01 juni 2019

Fantastisch om die lachende gezichten te zien met het kinderfeest

De meiden hebben er ontzettend van genoten, even lekker alle energie eruit gesprongen en gespeeld
01 juni 2019

Super leuke activiteit

01 juni 2019

Het is Geweldig, Gezellig en overzichtelijk!!

Het ziet er geweldig uit, overzichtelijk, vriendelijk personeel. Kortom voor herhaling vatbaar.
01 juni 2019

Het is Geweldig, Gezellig en overzichtelijk!!

01 juni 2019

Super tof!

Super toffe middag gehad, met veel uitdaging en plezier! Zeker voor herhaling vatbaar :-)
01 juni 2019

Fantastisch trampolinepark!!

De kids hebben wederom erg genoten van een uurtje springen. Genoeg te doen en te beleven kortom de kids hebben het weer fantastisch gehad
01 juni 2019

Super leuk opgezet en overzichtelijk.

Tijden is met bandjes goed geregeld.
01 juni 2019

Super leuke jumphal met een sfeervol interieur en goede service !

Zeer leuke plek om te jumpen, verzorgde uitstraling en leuke zitjes en catering gedeelte.
01 juni 2019

Geweldig

Fijn en vriendelijk personeel, er wordt ook veel aan de kinderen geleerd
01 juni 2019

Dikke pret!

Onze zoons van 10 en 16 hebben zich 1,5 uur lag uitstekend vermaakt!
31 mei 2019

betaalbaar en veel plezier voor klein en groot..

30 mei 2019

Top!

Kinderen blij én sportief bezig. Ik nog even kunnen werken op een mooie plek met zicht op de tricks van de jongens. Onder het genot van een drankje. Prima plek om te zijn voor iedereen dus.
30 mei 2019

Super verzorgd kinderfeestje met betrokken medewerkers!

Bedankt voor een fantastische middag springen met voldoende uitdaging. 1.5 uur was snel om. Kinderfeestje was goed voorbereid en heel erg verzorgd. Jullie waren allemaal heel vriendelijk en dachten echt met ons mee. Kortom: Super
28 mei 2019

superrr geweldig

eerste indruk super gaaf heb er echt van genoten samen met me vrienden
28 mei 2019

Favo plekje van mijn boys

Wij zijn vaak te vinden bij jullie
27 mei 2019

Geweldig

Voor het eerste een kinderfeestje (arrangement) afgenomen. Super geregeld ! Kids hebben 90 minuten heerlijk kunnen jumpen en genieten van drankjes, ijsjes en chips. Top geregeld !
27 mei 2019

Het was een tof feestje

Goed lopende organisatie van ontvangst tot het einde van de dag. Alles wordt goed begeleid en goed verzorgd. Met vriendelijke en enthousiaste mensen.
27 mei 2019

super kinderfeestje

Wij hebben hier een kinderfeestje gegeven en het was super geregeld. Vriendelijk personeel en gaan erg goed met de kinderen om.
26 mei 2019

Helemaal geweldig

Kinderfeestje gebeurt van onze zoon, Een super middag gehad met goede uitleg vooraf.!!
25 mei 2019

Echt een te gekke middag, super uurtje.

Enthousiast personeel, leuk ontvangst , mijn dochter was niet te stoppen, super uurtje gehad afgelopen donderdag , wie weet winnen we deze prijs wel,
24 mei 2019

Gezellig, goede uitleg, zorgzaam, goede sfeer en de energie is op en top!

Top kinderfeeest! Kinderen vinden het fantastisch! Moe en voldaan naar huis!
24 mei 2019

Grandilosiloos

Silke vond het echt grandioos. Ze heeft enorm genoten van haar kinderfeestje. Aangezien ze na volgende week een aantal weken met haar enkels in het gips moet was dit een mooie manier om zich nog even goed uit te leven met Salto's op de trampoline's
23 mei 2019

super leuk

22 mei 2019

Mama mag vaker weekendje weg!

Moeder was weekendje weg dus samen met twee meiden (net 5 en 7) naar mini jump op een zondagochtend: ze hebben genoten! Jumpmasters namen de tijd om uit te leggen en met ze te dollen. Er was altijd wel een plekje vrij om weer wat nieuws te proberen. Ook bij de ontvangst en aan de bar waren de medewerkers attend. Zelfs na het springen werd nog gecheckt of het leuk was geweest en kregen de kinderen stickers mee. Op de vraag of we nog eens wilden komen zeiden de meiden: "ik wil hier wel wonen, mama mag wel vaker weekendje weg: dan gaan wij jumpen!" Goed gedaan jumpsquare
21 mei 2019

Heel leuk en heeeeeel veel lol gehad.

Ik vond het echt heel leuk om te springen bij Jumpsquare Veghel. Mijn vrienden en ik hadden het heel erg gezellig. Doordat het toen wij gingen lekker rustig was, kregen we nog wat tips van een van de jumpmasters. Door in Veghel te gaan springen ben ik over mijn hoogtevrees heengekomen, hier ben ik echt heel erg blij om. De regels waren erg duidelijk. Ik vond de verende mat ook wel leuk omdat volgens mij niet elk trampoline park zo'n mat heeft. Kortom ik heb het heel leuk en gezellig gehad bij Jumpsquare Veghel en ik wil zeker vaker komen.
21 mei 2019

Klantvriendelijk en gevarieerd

Bij Jumpsquare Veghel kun je rekenen op vriendelijke medewerkers en duidelijke informatie. De kinderen (9-23jr) hebben zich prima vermaakt in de gevarieerde jumparena. Vanaf onze zitplaatsen hadden wij een goed overzicht over deze arena. Top!
21 mei 2019

Perfecte locatie voor een kinderfeestje.

Mijn zoon heeft hier zijn kinderfeestje gevierd. Was erg goed geregeld. Mooie versierde tafel, zeer vriendelijk personeel en dan natuurlijk de trampolines. Er was zoveel meer te doen dan alleen maar springen, dat alle kinderen de anderhalf uur jumpen veel te kort vonden. Ze hebben gebasketbald, een competitie op de evenwichtsbalk gehouden etc. Dat alles onder professioneel toezicht van de jumpmasters, die de veiligheid goed in het oog hielden, maar ook tijd hadden om nieuwe sprongen te oefenen met de kinderen. Een volgens iedereen meer dan geslaagd feestje.
21 mei 2019

Behulpzaam en jumpachtig aardig!

Het gaat om de kids dat ze lekker kunnen jumpen en de ‘crew’ is erg aardig en behulpzaam!
20 mei 2019

Helemaal top!!!!

Het hele plaatje klopt: super uitstraling, kundige en leuke jumpmasters, restaurant is goed betaalbaar schoon en netjes en de trampolines zijn erg leuk vooral de witte want die gaan heeeeel hoog. Succes met jullie top team Groetjes Fam Peijnenburg
20 mei 2019

Topvetcoolsuperleuk

Topvetcoolsuperleuk
20 mei 2019

Top feestje.....

Zeer goed geregeld, duidelijke uitleg, in zaal voldoende personeel dat oplet en ook zonodig ingrijpt. Eten netjes op tijd en lekker..
20 mei 2019

Geweldig

We waren bij jullie voor een kinderfeest, kids vonden het super.
19 mei 2019

Alles was top en waar we nieteens waren was ook goed opgelost

Jumpsqaure zeker aan te raden . Kinderfeestje van van zoon hier gehad in Veghel . 1 minpuntje is alleen dat het bij de arrangementen niet is aangegeven watvoor ijsje bij de arrangementen hoort . Maar uiteindelijk werd het goed opgelost door de personeel . Super
19 mei 2019

Super gaaf geweldig fantastische trampoline park!

Ik & mijn broertje hebben ons eigen hier zo goed vermaakt. Heel veel keus, goede veiligheid. Zeer schoon, goede service, alles werd goed uitgelegd en verteld. Ik kan me sport hier ook goed beoefenen. Wij willen zeker vaker terugkomen. Het was in een woord: fantastisch!
19 mei 2019

Een leuk

Met 2 kinderen van 6 jaar geweest. Het was een groot feest en ze zijn lekker actief bezig geweest. Aanrader!
18 mei 2019

Super goed personeel, zeer mooie trampoline's helemaal super

Laatst zijn ik en mijn vriendin gaan trampoline springen bij Jumpsquare Veghel, Na een uurtje had mijn vriendin haar enkel omgezwikt. Erg balen, maar wat erg fijn was, was het personeel. Ze hadden ons super goed geholpen en begeleid. Het geven van een ijspack en 2 vrijkaarten voor een andere keer. Verder alles duidelijk uitgelegd en door meerdere collega's werd gevraagd of het goed ging. Super goed en blij met het personeel daar. We komen zeker nog een keer terug, als mijn vriendin nog durft na deze valpartij.
18 mei 2019

Aardig personeel en goed geregeld

Het personeel is aardig en oprecht! Alles op en top! Letten goed op tijdens het springen en ook op de tijden! Eten was goed. Succes en blijf zo doorgaan!
17 mei 2019

Super gaaf.

Onze kinderen vonden het fantastisch! Leuke begeleiding met duidelijke veiligheidsregels. Helemaal top
16 mei 2019

Jullie hebben de kids een fantastisch feestje bezorgd.

Bij aankomst was het meteen gezellig. Goede uitleg, bandjes werden meteen omgedaan. Boven aangekomen, stond er een geweldige taart!! Het was smullen. De kids konden gaan springen. Kunstjes werden geleerd en al het personeel was super vriendelijk. Daarna lekker frietjes. Het was geweldig!!!
15 mei 2019

ik vind het altijd goed

13 mei 2019

Jumpsquare is hardstikke leuk voor kinderen

Jumpsquare is hardstikke leuk voor kinderen. Mijn dochter en haar vriendin hebben ontzettend veel plezier gehad. We komen.zeker vaker springen !
13 mei 2019

Op en top fun bij jumpsquare Veghel!!

Mede door het ontzettend vriendelijk personeel gaan wij erg graag naar Veghel! Bedankt jongens!!
13 mei 2019

Hele leuk mooie jumpomgeving met prima verzorging en instructies.

Met een kinderfeestje wezen jumpen in Veghel. Erg leuk en goed. De kinderen hebben zich 2 uur lang super vermaakt. Goede uitleg en instructie en prima verzorging.
13 mei 2019

Super leuk

13 mei 2019

Super leuk kinderfeest gehad.

Vriendelijk ontvangst. Er werd goed meegedacht. Vriendelijk personeel. Fantastisch kinderfeest met leuke begeleiding en lekker eten met ijsje als afsluiting.
13 mei 2019

Super gaaf en overzichtelijk en erg gezellig plus klant vriendelijk

Mijn kinderen hebben het altijd erg naar hun zin zijn lekker sportief bezig en leren vaak nieuwe trucjes. Jammer als het erg druk is dan is er maar beperkt ruimte om te springen.
12 mei 2019

Geweldig kinderfeestje gehad!

Mini Jump arrangement (2uur) gedaan met isa haar kinderfeestje. Alle kindjes hebben echt genoten. Naderhand nog heerlijke frietjes gegeten (echt lekker!) en de jumpsquare taart was ook echt SUPERlekker. We hadden 13 kindjes bij (leeftijd 6/7 jaar) en geen eentje heeft zich ook maar een minuut verveeld. Het was een topdag!
12 mei 2019

Top!!

Geweldig springpark met zeer behulpzaam personeel
12 mei 2019

Jumptastisch geweldig

Werden met enthousiast ontvangen door de attente gastvrouwen. Hierna kon het springen beginnen met 16 collega’s: in 1 woord geweldig, met hele goede begeleiding. Hierna een overheerlijke bittergarnituur en lekkere drankjes. Tot volgend jaar!
10 mei 2019

Super park

Jumpsquare is een nette schone trampoline park. Met goed oplettend personeel en zeer kindvriendelijk. De omgang met kinderen door het personeel is super. Zeker een aanrader. Top bedrijf
09 mei 2019

Mooie uitdagend plek voor Kids met hele betrokken medewerkers, mag je trots op zijn, sfeermakers!

Nieuw, veel uitdagingen voor de kids, goeie horeca, betrokken medewerkers, top middag!!!
09 mei 2019

Super leuk kinderfeestje gehad!

Kinderfeestje was zeer geslaagd. De jongens (en meisje) hebben enorm genoten en nog kunstjes geleerd. Service was ook zeer vriendelijk en attent.
09 mei 2019

Walhalla!! Met rode koppies naar huis☺️

Wat een topplek! We zijn op een dinsdagmiddag wezen jumpen, het was niet zo druk. Dus alle aandacht van een hele lieve jumpmaster juf. Samen verschillende kunsten en stunts geoefend, de meiden waren dolenthousiast. Dankjewel team jumpsquare!
08 mei 2019

Kids hebben zich prima vermaakt!!!

Variatie in de mogelijke activiteiten!!!
08 mei 2019

Top jump hal, professioneel en toegankelijk, uiterst vriendelijk & kundig

Zeer goede jumpmasters, duidelijk overzicht, goede instructie, prettige sfeer! Wij komen graag!
07 mei 2019

Mooi, fijn, sportief

Mooie lokatie, mooi zicht op de springers
07 mei 2019

het was top!

ondanks de meivakantie en de drukte was het toch prima te doen en erg gezellig. De jumpmasters hielden de kinderen goed in de gaten.
07 mei 2019

Super Mooi, overzichtelijk en voldoende gevarieerd aanbod om te jumpen!

Mooi en groot opgezet. Overzichtelijk voor de ouders, volop diversiteit aan trampolines en veel toezicht op de springvloed. Zeker voor herhaling vatbaar!
06 mei 2019

Super leuk, heerlijk gesprongen.

Blijf uit het oogpunt van veiligheid checken op laatkomers. Zij krijgen nu geen instructie. En schud vaker de blokkenkuil op. Een zwaar klusje maar de blokken moeten los liggen om blessures te voorkomen. Nu heb ik dit steeds zelf gedaan. Geen probleem want ik weet hoe dit werkt, alleen wie heeft deze taak van mij overgenomen toen ik weg was,......
06 mei 2019

Mooie ruimte met veel activiteiten

Het leukste vinden onze kinderen de bakken met schuimblokken, want daarin kunnen ze goed salto’s oefenen. Het is een mooie grote en nette ruimte met vriendelijk personeel.
06 mei 2019

Een geweldig leuke plek voor de kids!

De kids vonden het leuk! Leuk personeel die met ze mee doet. Ouders hebben goed zicht op de kinderen. Goede horeca, ook daar aardig personeel. Aanrader!!
06 mei 2019

Zo leuk dat de tijd voorbij vliegt

Hadden anderhalf uur gereserveerd. Hebbeb met zijn vieren boven een tafeltje met uitzicht op het plein genomen, hadden ook gezellige buren dus leuke gesprekken gehad en gaan elkaar vaker zien. Kinderen zijn 1 keer naar boven gekomen om te drinken en vonden dat de tijd voorbij gevlogen was net als zij zelf. Heb al moeten beloven dat we vaker gaan dus 10 rittenkaart is zeer welkom
06 mei 2019

Ik vond het een overzichtelijk park met veel leuke hindernissen

Ik vond dat er veel leuke verschillende hindernissen en trampolines waren
06 mei 2019

Erg leuk

3 kids bij van 3 verschillende leeftijd en ze hebben alle drie zich prima vermaakt
06 mei 2019

Top!!

Ik laat normaal nooit een beoordeling achter want dat vragen ze tegenwoordig overal bij en na en ik heb wel betere dingen te doen Haha maar bij jullie wilde ik dat toch even doen! Ben bij jullie geweest en vond het heel fijn dat je lekker aan een tafeltje kon zitten en naar de kids kan kijken. En het personeel was echt top! Leuke meid achter de kassa super behulpzaaam en enthousiast en ook het personeel in het restaurant was echt heel vriendelijk en ik deed ook net of ik thuis was zo welkom voelde ik mij! Heb er lekker gegeten en wat gedronken en wij komen zeker nog vaker terug bij jullie groetjes Pleuni en ook van Malik en Djenley
05 mei 2019

Super leuk park

Erg leuk park. Ruim opgezet. Verschillende gedeeltes met goede trampolines. Ouders hebben ook goed overzicht. Top!
05 mei 2019

Helemaal super!

Lekker fris en schoon, kids heerlijk gejumpt, nieuwe truckje geleerd. En wij zaten er relaxed bij.
05 mei 2019

Top uitje waarbij de kids zeker hun energie kwijt kunnen!

Gemakkelijk te boeken en we zijn er zo! Volop parkeergelegenheid. Gezellige sfeer en zeer vriendelijke medewerkers! Een top uitje waarbij de kids zeker hun energie kwijt kunnen!
05 mei 2019

Hele fijne locatie en goede begeleiding

Fijne jump plek !
05 mei 2019

Altijd leuk!

Zoals altijd vonden de jongens het geweldig! Maar deze keer waren ze ook wat teleurgesteld omdat ze geen sokken kregen (wat tot nu toe altijd het geval is geweest)... Maar ja... de volgende x nemen ze de sokken van thuis mee
05 mei 2019

Fantastisch concept

De kinderen vinden het altijd super om te komen springen. Het enige min puntje wat ik hoor is dat ze graag nieuwe sprongen willen oefennen. Maar dit mag dan niet. Ook al vragen ze om hulp.
05 mei 2019

Mooie en vooral toffe jumparena met geweldige airtrampolines

Helaas ging niet alles vlekkeloos, tot 2x toe verkeerde kleur polsbandjes gehad waardoor er minutenlang tijd verspild was. Maar de oplossing daarop was meer dan prima, wij kregen een uur extra tijd om te jumpen. Complimenten voor het personeel, fouten maken kan gebeuren en als je het goed oplost is het ook geen enkel probleem. Als we winnen komen we zeker nog eens terug bij jullie!
05 mei 2019

Avontuurlijk en leuk voor elke leeftijd!

Actief bezig zijn terwijl er leuke muziek gedraaid wordt, kunstjes leren van de jumpmasters, grenzen verleggen en uitdagingen aangaan, een hele leuke middag gehad bij Jumpsquare!
05 mei 2019

De kinderen vinden het SUPER Leuk!

Voor de kinderen is dit een leuk uitje, vooral als het weer minder is. Ook voor kinderfeestjes het leuk voor jong en oud. Wel is er een verbeter punt voor de horica, we hebben het al 2 x meegemaakt dat iets op is (bv taart) dat wel op de kaart staat.
05 mei 2019

Het was super leuk

05 mei 2019