Jumpsquare Veghel reviews

Gemiddelde score 5 (1 - 5) van de 1677 beoordelingen
Review plaatsen

Ik vond het super leuk !

13 april 2019

Mooi park, kinderen kunnen fijn hun energie kwijt en vette en coole tricks leren.

Goed voor motorische ontwikkeling van kinderen. En het is motiverend om kinderen actief te krijgen.
12 april 2019

Mijn dochter vind het echt de vetste indoor Jump die er bestaat !

Als ouders zijnde vinden wij het ook fijn dat je er “gezellig” wat kunt drinken in een leuk aangekleed geheel ! Echt een aanrader !
08 april 2019

De kinderen kunnen er geen genoeg van krijgen om in dit fantastische Jump park te springen, spelen, nieuwe trucs leren van de super lieve medewerkers!

De kinderen kunnen er geen genoeg van krijgen om in dit fantastische Jump park te springen, spelen, nieuwe trucs leren van de super lieve medewerkers!
08 april 2019

Mhdijks@gmail.com

Voor de kids zijn er veel verschillende dingen te doen. Het is er veilig en schoon. Voor de ouders is het overzichtelijk. Je kunt er prettig zitten en eventueel nog wat werken.
08 april 2019

Erg leuk.

De kinderen hadden genoten en dat is het belangrijkste.
08 april 2019

Overzichtelijk, super vriendelijk, oplossingsgericht.

Tigo had een super kinderfeest gehad. Bedankt en hij zal zeker nog komen jumpen!
07 april 2019

GEWELDIG!!

Wat een goede service! En wat is de hal gaaf! De meiden hebben enorm genoten en wij als leiding ook! Wat doet jullie personeel het leuk met iedereen! Echt gewoon een super tijd gehad met zijn alle!!
07 april 2019

Super middag geweest.

Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Kinderfeestje van mijn dochter was echt geslaagd.
07 april 2019

Kei leuke ervaring!

Mijn nichtje heeft erg genoten van de spring attributen.
07 april 2019

Kids vonden het super

Leuk uitje voor de kinderen. Ze zijn lekker sportief bezig
07 april 2019

Afgelopen vrijdag 5-4 het kinderfeest van Kira gehad. Geweldig genoten.

Uitermate vriendelijk personeel. Een enthousiast ontvangst. De taart was overheerlijk. Evenals de frietjes en snacks. 1 minpuntje was, dat er onderscheid werd gemaakt met het ijsje bij de diverse kinderfeestjes. Bij een paar andere kinderfeestjes mochten de kinderen kiezen tussen raketje of festini peer terwijl wij als laatste kinderfeestje wat langer ge-jumped hadden, de kinderen alleen maar een raketje mochten kiezen.
06 april 2019

We hebben een fijne en gezellige middag gehad!

De ontvangst was goed, we werden meteen geholpen en kregen een duidelijke uitleg. Voor mij was het een verassing dat ik gratis mee mocht doen, en ook nog eens gratis sokken kreeg! Lang gelede dat ik op een trampoline had gestaan, en wat een verschil met de trampoline thuis. Toen ik iets te enthousiast op het grote kussen sprong en er achterover vanaf rolde kwam er meteen iemand van de staf kijken. Gelukkig had ik me niet bezeerd. We komen zeker een keer terug!
05 april 2019

Onverwachts leuk en vermoeiend

Ik woon al mijn hele leven in vegel. Maar was nog nooit bij jumpsquare geweest. Beslooten er heen te gaan met mijn vriendin om wat leuks te doen. Kwamen er aan en alles was goed geregeld. Was niet te druk. Het was groter dan we verwacht hadden. En tot onze verbazing was het nog best vermoeiend. Erg leuk om te doen en zou het iedereen aan raden om minstens 1 keer uit te proberen
03 april 2019

Top!

03 april 2019

Super leuke ervaring!!!

02 april 2019

Super leuke ervaring!!!

02 april 2019

Super leuk jumpfeest!

De kids hebben een super leuke middag gehad. De Jumpmaster nam de tijd om de kids leuke skills te leren. Top feestje geweest!
02 april 2019

de kinderen hebben genoten en wij dus ook!

Wat een leuke plek om met de kinderem naartoe te gaan. Uitdagend, overzichtelijk en leuk! Vanaf het terras een mooi uitzicht en heerlijke koffie
02 april 2019

Een top speel locatie!

Netjes, vriendelijk personeel die goede begeleiding geeft.
01 april 2019

Geweldig voor de kids!!!!

Super leuk voor alle kids. Vermalen zich op en top. Personeel wat daar rond loopt hebben alle aandacht voor de kinderen. Ook achter de balie en de bar. Stuk voor stuk super personeel
01 april 2019

Leuk tijdverdrijf voor onze kids

01 april 2019

Geweldige locatie voor een kinderfeestje

Fijne ontvangst met genoeg tijd voor uitleg en het beantwoorden van vragen. Kinderen hebben genoeg ruimte om heerlijk te springen en kunstjes te leren. Vriendelijk en behulpzaam personeel!
01 april 2019

Rode wangen!

Met z'n twaalven gaan jumpen. Wij (de ouders) hebben alleen maar rode wangen voorbij zien komen! Even een slok drinken pakken en meteen weer dooooooooorrrr!!
01 april 2019

Super leuk, jongens volop genoten en alles zag er mooi & fris uit!!

Alles goed geregeld, vriendelijk personeel, genoeg keuze en ruimte om te jumpen, jongens vonden het erg leuk!! Kortom het was een geslaagd feestje!!
01 april 2019

Super leuk

Het is echt heel leuk , zeker omdat de kinderen even helemaal los kunnen en alle energie even kwijt kunnen
01 april 2019

Een feestje om over na te praten.

We hebben bij Jumpsquare Veghel een mini jump gehad (een kinderfeestje voor onder de 8jaar). De leiders speelde erg leuk met de kinderen waardoor de kinderen ook echt uitgedaagd werden. Na het kinderfeestje hoorde ik van de ouders terug dat de kinderen er niet over uit gepraat raakte. Het was voor deze jonge kinderen echt een belevenis omdat ze verder nergens terecht kunnen onder de 8 jaar.
31 maart 2019

Superleuke minijump

31 maart 2019

Fijne binnenkomst fijne sfeer

Goede uitleg. Vrolijke gezellige sfeer bij het jumpen mijn zoon heeft zich heerlijk vermaakt.
31 maart 2019

In een woord, super!! Ook fijn dat er tussendoor les gegeven word, top!

Super goed, gezellige sfeer en accomodatie
30 maart 2019

Geweldig weer

30 maart 2019

Ik vind dat jump squar een super leuk park is omdat je goed word begeleid en er gaat een hele wereld voor je open!

Ik vind jump aquare echt super leuk vooral omdat je goed word begeleid en allemaal nieuwe trucs leert en het is heel slim dat er groepen zijn zodat het niet te druk is zodat iedereen aan de beurt komt
30 maart 2019

De kinderen hebben genoten!

Onze jongste zoon van 5 heeft een Mini jump party gehad voor zijn kinderfeest. De kinderen hebben genoten, alles prima verzorgt. Erg opvallend was dat alles heel mooi schoon is! Een echte aanrader!
28 maart 2019

Mooi trampoline park!!

27 maart 2019

Hele leuke ervaring

Ik vond het een hele leuke ervaring heb het goed naar mijn zin gehad en het was erg leuk
27 maart 2019

Super geweldig, zeer vriendelijk personeel, de kids en ik hen genoten

We voelde ons welkom, het personeel is heel vriendelijk. Heel netjes en schoon, de kinderen samen met de spaanse uitwisseling hebben het erg naar hun zin gehad! Zeker voor herhaling vatbaar!
26 maart 2019

Hip en ontzettend leuk, perfect ingericht; ook voor de ouders!

De inrichting is hip en cool. Het tijdssysteem werkt perfect. Het personeel is hartstikke behulpzaam en geeft de kids tips om nog beter te kunnen jumpen. De horeca is prima en alles wordt netjes schoon gehouden. Wij hebben in ieder geval een nieuwe favoriete jump hal!
26 maart 2019

Een vriendelijke, goed verzorgde, gezellig en sportief kinderfeest gehad.

Wat hebben we genoten van het enthousiasme van het personeel. We werden vriendelijk ontvangen en geholpen. Ze zijn alert bij een valpartij en vriendelijk met alle vragen die je hebt. De kinderen hebben enorm genoten. Bedankt.
26 maart 2019

Super!

Mijn zoon Mats gaat regelmatig 'jumpen' omdat hij hier ondanks zijn autisme/adhd zijn ei in kwijt kan. We waren zondag voor het eerst bij jumpsquare in Veghel en hij was laaiend enthousiast. Hij werd enthousiast geholpen door een jump master. En ik als moeder vond het geweldig om te zijn en het personeel in de kantine was erg vriendelijk! Hij wil nog graag zoveel 'jumps' leren dus een 10 ritten kaart. Zou hem geen groter plezier doen!
26 maart 2019

Super vet, ruim opgezet en mooie tribune/kantine voor ouders.

Leuke muziek, ruim en overzichtelijk ingedeeld. Mooie terras voor ouders om iets te drinken/eten en toe te kijken , geholpen door zeer vriendelijke medewerkers
26 maart 2019

Onze meiden hebben zich een uur lang super springend vermaakt met een lach op het gezicht!

Alles is goed geregeld, vanaf de aankomst en uitleg tot aan de daadwerkelijke springtijd die je hebt. Met de bandjes om is het ook duidelijk voor iedereen wie aan de beurt is en voor wie de tijd om is. Mijn dochters zijn 10 en 8 jaar oud en vinden het iedere leuk om weer te gaan! Tot een volgende keer..............
26 maart 2019

Goed ontvangst, goede uitleg, mooie accommodatie, top!

We werden goed en hartelijk ontvangen, enthousiaste mensen, goede uitleg, kinderen heerlijk gesprongen, netjes, wij relaxt zitten kijken.
26 maart 2019

Mooi, groot en gevarieerd jumpen

25 maart 2019

Super! Jumpen met mogelijkheden

Kinderen lekker springen. Krijgen ook les/technieken geleerd. Ook voor de ouders is het prima zitten. De horeca is prima. Een perfecte capuccino. Bij het weggaan vroeg ik de jongen achter de receptie naar de mogelijkheden voor een kinderfeestje. Legde alles prima en duidelijk uit en dacht mee. Bv vrijdag de 3 uur springen met gedempte lichten.
25 maart 2019

Ik vind het erg leuk. Wel jammer dat nou net de leukste trampoline weg is.

Ik vind alle toestellen erg fijn om mee te oefenen. Ook letten de medewerkers goed op. Ik vind het wel tegen vallen dat de grote trampoline er niet is waar je nou net zo veel op kon doen.
25 maart 2019

Super, geweldig, cool, lit.

25 maart 2019

Super leuk, super vet!!!

Mijn zoon Max is geweest , hij vertelde dat hij het super leuk, super vet vond!
25 maart 2019

Super service , aandacht voor de gasten

Super service , mijn zoon zat afgelopen zondagochtend tijdens het springen laag in zijn suikerwaarde ivm diabetes de dames achter de bar regelde meteen een broodje en glas ranja, danjewel super attent en lief!
25 maart 2019

Supermooie hal waar je al je spectaculaire springkunsten kunt oefenen!!

Mede door het vriendelijke personeel en de vele verschillende opstellingen hebben wij, en de kinderen ook ;) een super leuke ochtend gehad!
25 maart 2019

De jongens vonden het super leuk!

De jongens vonden het leuk om salto's te maken en te springen. Ze willen graag nog eens terug komen!
25 maart 2019

GEWELDIG EN RUIM OPGEZET

Ook voor de ouders een mooie ruimte om de kids bezig te zien.
25 maart 2019

Goed geregeld

Is altijd feest om je uit te leven bij jumpsquare. En gaaf om coole trucs te leren van de begeleiding
24 maart 2019

Top!!!!

Super leuke verschillende trampolines. Vriendelijk personeel. En super leuk dat het personeel je trucjes kan leren.
24 maart 2019

Super tof!

Het was echt leuk! De jumpmasters zijn super aardig en helpt je graag. Het is ook goed gedaan dat de jumpmaster 1minuut van tevoren naar je komt om alle regels uiteleggen. Mijn vriendin en ik hebben het heel leuk gehad!! TOT SNEL!!!
24 maart 2019

Super leuk!!

Ik vond het super leuk en iedereen was ook heel aardig
24 maart 2019

Super!

Super geregeld! de kids hebben een top feestje gehad
24 maart 2019

Super leuk en gezellig met een goede toezicht.

Mijn dochter 12 heeft het super naar haar zin gehad. Het zijn fijne spring en speel toestellen met verschillende hoeken zodat de drukte niet opvalt. Ik vond het fijn om te zien dat er goede toezicht was in de spring arena. Ook zag ik dat er door hen kinderen werden aangesproken op gedrag en dar na meteen met diegene gingen springen voor afleiding.
24 maart 2019

Altijd heel gezellig

Het is altijd weer leuk om te komen springen, en er hangt altijd een goede sfeer
23 maart 2019

Was zeer geslaagd! De kinderen hebben genoten!

23 maart 2019

Helemaal top alleen maar genieten

Onze dochter heeft een geweldig kinderfeest gehad. Eerste ervaring met jullie was geweldig. Erg vriendelijk te woord gestaan door iedereen. Tot in de puntjes snacks drinken ijs enz geregeld. En ook nog vermaak van het personeel op de trampolines. Wij hebben alleen maar genoten
21 maart 2019

Het was super

Geweldig leuk om bij jumpsquare Veghel met de kids te gaan jumpen
21 maart 2019

Het was zo geweldig en de trampolines zijn heel fijn!

We zijn 1 keer geweest en we vonden het zo leuk en gaan we nu vaker! De trampolines zijn heel erg fijn en je kan er goed op springen. Ook is het fijn dat de ouders kunnen mee kijken en filmen als de kinderen aan het springen zijn en tegenlijkertijd kunnen eten en drinken!
20 maart 2019

Leuk opgezet en goed personeel!

Onze zoontjes hebben erg genoten bij het mini jumpen, zelfs onze jongste zoon mocht even mee jumpen.
19 maart 2019

Leuk opgezet en goed personeel!

Onze zoontjes hebben erg genoten bij het mini jumpen, zelfs onze jongste zoon mocht even mee jumpen.
19 maart 2019

Ontzettend leuk maar vrij prijzig.

Heel gaaf, waar de wat ouderen kinderen op een bewegelijke manier hun energie kwijt kunnen.
19 maart 2019

De mini-jump is geweldig voor onze meiden van 3 en 4!

Overzichtelijk, veel mogelijkheden, keurig en vriendelijk personeel.
18 maart 2019

Wat springt het eruit

Geweldige locatie om even helemaal spring los te worden
18 maart 2019

Een goede mix van sport en plezier!

Supersportief, probeer eens wat! Let wel op de gevaren..maar daarvoor zijn er genoeg begeleiders ! Ouders zijn welkom,lekkere koffie....
18 maart 2019

Top ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Gewoon super. Alles is op en top geregeld!
18 maart 2019

Jumpsquare Veghel is extreem leuk!

Tijdens mijn bezoek aan Jumpsquare ben ik erg vriendelijk behandeld door de medewerkers, ik ben goed geholpen met de vragen die ik had, ik heb een half uur lang de longen uit mijn lijf gesprongen in dit geweldige trampolinepark met heel veel trampolines, obstakels en leuke nieuwe manieren om gebruik te maken van een trampoline. Dit is zeer zeker een plek waar ik vaker terug ga komen! Thanks guys!
18 maart 2019

Geweldig!

18 maart 2019

geweldig

leuke sportieve bezigheid voor de kids, als ouder zit je leuk en gezellig mooi zicht op de trampolines e.d. en er is heerlijke koffie ;)
18 maart 2019

Super vet

Als ik bij jullie kom springen dan voel ik me super goed, en kan ik zo’n lekker mooooves maken in de lucht
18 maart 2019

Super gaaf

Geweldig feest voor de jongens
17 maart 2019

Het is echt super leuk.

Het is een super leuk en netjes park. Komen er graag om lekker even te springen. En nieuwe dingen te leren. Fantastisch!!
17 maart 2019

Goede service kids onwijs naar hun zin gehad

Lief vriendelijk personeel Goede service Alles heel netjes Kom zeker terug
17 maart 2019

Mooie acomedatie, waar de kinderen ontzettend veel plezier hebben beleefd

Schoon,veilig,overzichtelijk,professioneel.
17 maart 2019

Super leuk vet & cool. Taste like more!

Super leuk ! Heel enthousiaste medewerkers, gezellig en open ruimte en top trampolines.
17 maart 2019

super leuke ochtend gehad!

alles netjes en goed voor elkaar. en wat een fijn personeel, van de meiden achter de bar tot de jongens bij de trampolines. ga zo door!!
17 maart 2019

Super leuk en veelzijdig trampolinepark

Super leuk trampolinepark met veel verschillende dingen die je kunt doen. De muren waar je op kon springen vond ik ook erg leuk. Als je een bepaalde sprong wilt leren, wordt je daar ook goed in begeleidt.
17 maart 2019

super veel ruimte om te jumpen

veel ruimte om te springen en genoeg begeleiding
17 maart 2019

Het was weer super vet

3 uur jumpen! Wat wil je nog meer!
17 maart 2019

Wat een goede overzichtelijke hal.

Alles zag er keurig netjes uit. Er wordt goed gecontroleerd en toezicht gehouden. Echt de complimenten. Hier gaan we vaker naar toe!
17 maart 2019

Super vet!!

Super leuk voor mijn zoon hij is dertien jaar en daar is weinig voor te doen dus dit is super voor die leeftijd en gezondheid ze zijn lekker in beweging!!
17 maart 2019

Goede service, vriendelijk personeel en kinderen razend enthousiast!

We willen jullie bedanken voor de leuke avond vrijdag 15 maart, de kinderen hebben genoten en het hele vriendelijke service.
17 maart 2019

GEWELDIG!

Overzichtelijk, vriendelijk en goed oplettend personeel, de kinderen vinden het super leuk!
17 maart 2019

Uitstekend uurtje springen

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, met oog voor kleine zaken.
16 maart 2019

Aanrader

Super gaaf trampolinepark. Meerdere parken geweest maar deze heeft alles meerdere blokbakken, tumblingbaan, van verschillende hoogten springen, overzichtelijk, schoon en voor toeschouwers overzichtelijk, dichtbij de activiteiten en betaalbare consumpties.
16 maart 2019