Jumpsquare Veghel reviews

Gemiddelde score 5 (1 - 5) van de 1283 beoordelingen
Review plaatsen

Lekker jumpen

De kinderen vinden het super leuk . Een uurtje springen , met de rooie wangen is genoeg.... dan zijn ze nek af.
11 december 2018

Actieve uitdagende ontspanning in een stoere en goed georganiseerde ambiance

Erg compleet concept wat toegankelijk, georganiseerd, veilig en cool is. Alles prima geregeld met een servicegerichte instelling om iedereen te vermaken.
10 december 2018

Een heerlijke actieve middag voor de kinderen.

De kinderen hebben genoten en zijn heerlijk actief bezig geweest.
10 december 2018

Fantastische avond

Leuke activiteit voor 4 sportieve jongens.
10 december 2018

goede & vriendelijke hulp

ik ben zeer goed en vriendelijk geholpen. En het park het park zelf ik erg leuk. Over het eten is ook niet te klagen. Kortom, ik heb een geslaagde dag gehad
10 december 2018

Genoten op het nippertje

Gelukkig zijn we afgelopen zondag voor de eerste keer gegaan want die middag heeft de jongste haar onderbeen gebroken en zit springen er voor haar voorlopig niet in :(
10 december 2018

Heerlijk

Kinderen hebben weer genoten! Het is er schoon en overzichtelijk. Je kunt er lekker zitten met een drankje.
10 december 2018

Top accomodatie. Goed overzicht voor de ouders.

Top voor de ontwikkeling van de coördinatie van de kinderen. Door de open ruimte, kunnen de kids laten zien wat ze kunnen aan de ouders, maar hebben de ouders ook een goed overzicht.
10 december 2018

Mooi verzorgde locatie, mini jump ook tof (mag nog op meer tijdstippen)

Jammer dat de matjes er niet meer zijn, die vinden mijn kinderen erg fijn om de val te breken
10 december 2018

Heerlijk om de kids even te laten bewegen !!

Heerlijk dat de kinderen dr eigen kunnen uitleven! Wat ik heel fijn vind dat het heel schoon is aardig personeel en netjes ,en de koffie is echt heerlijk !!!
10 december 2018

Geweldig, en super personeel

Alles heel netjes en personeel is super aardig. Zeker voor herhaling vatbaar
10 december 2018

Leuk trampolinepark voor deelnemers en toeschouwers.

De witte trampolines zijn helemaal geweldig en goed om nieuwe trucs te leren. De toeschouwers hebben een goed overzicht over het trampolinepark waardoor het leuk is om te kijken.
10 december 2018

klantvriendelijk

Zeer vlot en klantvriendelijk personeel. De jongens die rondliepen bij de trampolines waren zeer behulpzaam, vrolijk en deden kunstjes. Ook losten ze het goed op als er toch kinderen wilden springen als ze geen bandjes hadden. Het personeel achter de bar en balie waren ook goedlachs en dachten mee. De taart die over was, is weer in de doos gedaan en teruggezet in de koeling. Klein puntje van kritiek, de taart was matig. Gezien de prijs (€ 23), had ik meer kwaliteit verwacht en het was niet de taart van de foto. Jammer was ook dat 3 kinderfeestjes tegelijkertijd eindigden, wat resulteerde in een lange wachtrij. Ook de tafel kunnen reserveren voor 2 uur vind ik lastig. Als je een uur springt en daarna friet wil eten, waar kan je dan van te voren terecht om taart te eten?
10 december 2018

Geweldig!

Extra leuk dat de jumpmasters de kinderen helpen met nieuwe trucjes.
10 december 2018

Gezellige drukte

De kids hebben zich weer lekker kunnen uitleven!!
10 december 2018

Feestje op zaterdagavond was top! Niet te druk en de kids hebben genoten!

Leuk personeel in Veghel! Niet al te druk op zaterdagavond, kortom super feestje gehad!
09 december 2018

Jumpsquare is top, heel duidelijk.

Jumpsquare veghel is heel overzichtelijk en fijne trampolines!
09 december 2018

een totaal feestje

Super leuk, met goede begeleiding. Met vrienden zouden we wel elke week willen gaan
09 december 2018

Top team, fijne sfeer!

Heel persoonlijke service (een meisje in de groep kon niet meedoen vanwege gips, en zij kreeg (zonder dat we erom vroegen) een tegoedbon. Fijne ruimte, ook. De kids hebben zich enorm vermaakt!
09 december 2018

Nu weet ik dat eerste letter van Jump staat voor JEEEEE!!

Veel verschillende spring en duikermogelijkheden Niet te druk in de hal Goed toezicht en goede verzorging En lekkere frietjes!
09 december 2018

Coolste kinderfeestje ooit!!!

Het kinderfeestje van onze zoon gevierd bij Jumpsquare! Beste keuze ooit, want ze waren niet meer te stoppen, hélemaal enthousiast allemaal! Na afloop ook leuke reacties van de ouders gekregen dat de kids het zo leuk hadden gehad.
09 december 2018

Geweldig voor de kinderen en zelfs voor de papa's en mama's! We like it.... ;o)

Directe herkenning i.v.m. de vorige keer. Fijne en vriendelijke ontvangst in combinatie met een snelle afhandeling. Super leuke begeleiding voor de kinderen tijdens de sessie door de jump master. Papa's en mama's mogen gratis springen in combinatie met de kinderen, hoe gaaf is dat. Groot en fris opgezet, super locatie!
09 december 2018

De kinderen vonden het geweldig en na 2 uur springen was t nog te kort

Het was super leuk, zelf voor de kleinste die mee was, was er aandacht van de begeleiders. Zelfs na 2 uur springen waren ze van mening dat ze nog wel langer hadden door kunnen gaan. Dus...….
09 december 2018

Super tof en echt tegek jumpsquare is het beste park ever

De max air tramp de airtrack de foampit en eigenlijk gewoon alles
08 december 2018

Blij en moe na een uur springen als een Australische kangaroo, naar Jumpsquare wil iedereen vaker naar toe!

Ruim opgezet, veel variatie, genoeg te doen en een uur is altijd te kort...
08 december 2018

Een zeer geslaagd kinderfeest!

Alles stond klaar, was goed geregeld, vriendelijk en behulpzaam personeel, lekker eten en zeer blije jumpers. Wat wil je nog meer.
08 december 2018

Supergaaf vond mijn zoontje

Mijn zoontje had verjaardags feest en hij heeft genoten
08 december 2018

Fantastisch! Kinderen hebben genoten.

Ziet er netjes en overzichtelijk uit! Mijn kinderen hebben er van genoten!
08 december 2018

Super mooi en fijn springpark, uitstekende locatie, prima toegangsprijs, fijn personeel en met leuke acties

Een zin is eigenlijk te weinig om alles te benoemen. Mijn kids verkiezen jullie springpark boven dat van Jump XL te Waalwijk
07 december 2018

Geweldige, gave, sportieve activiteit...

De kinderen vinden het helemaal geweldig om te komen springen. Het liefst stuiteren ze een anderhalf uur op de trampolines. Vooral als er tips gegeven wordt door de begeleiders in het veld, doet goed bij hen. Daar maken ze dankbaar gebruik van. Stiekem hopen ze ook iedere keer weer hulp te krijgen om iets nieuws te leren. Wederom bedankt ...
07 december 2018

toppie

kinderen hebben genoten, ook de jarige was helemaal blij. volgend jaar weer.
05 december 2018

Jullie zijn wel de grootste en gaafste jumphal!

Ik moest een vlog maken voor drama, dat heb ik met vrienden bij jullie gedaan. In het engels! De leraar vond het SUPER en heeft het de hele klas laten zien. Goede reclame voor jullie toch?!! Groetjes Pim
05 december 2018

Leukste, gezelligste jumppark voor kids en ouders!!

Top, je hebt een goed overzicht van de jump area, lekker eten, drinken. Vriendelijk personeel. Goed verzorgt...We komen er graag!
04 december 2018

Was helemaal jumpsquare in veghel zeer zeker voor herhaling vatbaar.

Zeer zeker een aanrader voor kids toch kom je als ouder ook in de verleiding om mee te doen.
03 december 2018

Jump paradijs

Fijnste jump plek EVER!!!!
03 december 2018

super gaaf

Kinderfeest van onze dochter bij jullie gedaan en ze vond het super gaaf. Na 90min toch nog een x 30 min bij gekocht..wilde niet naar huis..
03 december 2018

gewoon top!

03 december 2018

Het was helemaal top en gezellig.

De kinderen werden goed vermaakt en kregen persoonlijke uitleg van de leiding, waardoor ze weer nieuwe salto’s hebben geleerd. Dit vonden ze erg leuk. Wij konden kijken onder het genot van een lekker hapje en drankje.
03 december 2018

Gezellig voor ouder en kinderen

Goede horeca, goede toezicht, echt een aanrader
03 december 2018

Super !

Geweest met onze 8 jarige kleinzoon Brandon ..hij vind het jumpen bij jullie fantastisch...en vind het personeel ook superleuk en aardig!
03 december 2018

Lekker kunnen uitleven

Met 14 kinderen van 4-5-6 jaar een verjaardag gevierd. Wat hebben ze genoten. Er waren er zelfs die de volgende dag weer terug wilde
03 december 2018

Altijd leuk en leerzaam door de jumpmasters!

Mijn dochter weet al waar ze wil gaan werken als ze oud genoeg is (jammer dat het pas vanaf 16 jaar is).
02 december 2018

supergaaf

was een kei leuk kinderfeest!
02 december 2018

Kids vonden het HELEMAAL TE GEK!!!!!

Mooie sfeervolle grote hal met veel verschillende jump mogelijkheden. Genoeg te doen voor verschillende leeftijd kids! Top!
02 december 2018

Wat hebben we gesprongen en genoten!

-Supervriendelijk personeel op alle plekken. Enthousiast naar de kinderen. - Leuke muziek die past bij de leeftijdsgroep (mini-jump). - Genoeg keus qua eten en drinken.
02 december 2018

Super ervaring

De sfeer was top. De trampolines zijn echt geweldig. Hier kan een circus niet tegenop.
02 december 2018

Zeer gastvrij; goed verzorgd; prima begeleiding. Kortom: een aanrader!

Zeer gastvrij; goed verzorgd; prima begeleiding. Kortom: een aanrader!
02 december 2018

Superleuke trampolines en aardige mensen!

Leuk trampolinepark en aardige mensen. Altijd leuk om hier te springen!!
02 december 2018

Top avond

Leuk, er zijn zoveel super tramps waar we op los kunnen gaan! Super gave sportieve avond
02 december 2018

Het is een super leuk park en fijn om je tricks te leren

Het is echt super leuk voor een middag of avond ook fijn dat er mensen rondlopen die je helpen als je het lastig vind super
02 december 2018

Heel leuk kinderfeestje gehad. Jongens hebben genoten.

Was nog lekker rustig dus lekker veel springruimte
02 december 2018

Heerlijk!

Het was heerlijk om te zien hoe mijn dochters op vrijdag na een week hard werken op school een uurtje konden uitleven bij jullie
02 december 2018

super leuk voor de kids.

erg vriendelijk personeel.denken ook goed met je mee. en letten goed op de kinderen. ook erg leuk dat de volwassenen met de kleine kinderen mee mogen springen.
02 december 2018

Bij jumpsquare vliegt de tijd, net als jij!

Super leuk om te springen bij jumpsquare, goede trampolines waar je echt door heel het gebouw mee kan vliegen.
30 november 2018

Was super leuk en ook goede begleiding

De begeleiding vond ik erg goed. En mijn dochter heeft er een gezellig uur gehad samen met der vriendje.
30 november 2018

Genoten van een super kinderfeestje!

De kinderen hebben zich uitermate goed vermaakt tijdens de mini-jump. Qua reserveringen zat de tijd vol, maar er was nog voldoende ruimte op de trampolines. Erg fijn, zo konden ze de tijd goed benutten. Wij komen zeker terug!
30 november 2018

Zeer mooie en nette square met veel overzicht waar de kinderen heerlijk los kunnen, aanrader!!!

Alles ziet er top uit, goed over nagedacht en logisch ingedeeld. De kinderen weten meteen hun weg en je merkt dat over de opzet is nagedacht. Als ouder kun je op een fijne plek zitten met veel overzicht en goed bereikbaar voor de kinderen. Toplocatie!!
30 november 2018

Top locatie voor een super verjaardagsfeestje

We hebben er de 8e verjaardag gevierd van onze dochter Fiene. Zij en haar vrienden en vriendinnen hebben een topfeest gehad!
29 november 2018

Super !

Leuk personeel, mooi speelgebied, toffe muziek, fijne locatie met genoeg parkeergelegenheid
28 november 2018

Ontzettende ontspannende en gezellige zaterdagavond gehad met mijn vrienden:)

Mijn naam is Ruben van Loon (zoon Margre Timmers) en voor mijn 14 e verjaardag ben ik eerst met mijn vrienden op zaterdagavond van 20.30 tot 21.30 uur bij jumpsquare gaan springen en dat hebben we allemaal als zeer leuk en ontspannen ervaren. Wij zitten nl in een leeftijd dat we te oud zijn om het een te doen en te jong voor het andere. Dit is een mooie tussenoplossing voor onze leeftijd op zaterdagavond. Daarna hebben we thuis nog wat na "gechilled". Een echte aanrader! TOP. Dat vonden mijn vrienden ook:)
27 november 2018

Heerlijk uit je dak gaan!!!

Mijn favoriete hobby. Love it!! See you soon
27 november 2018

Springparadijs!

Net en superleuk trampolinepark! De kinderen weten zich hier altijd prima te vermaken.
26 november 2018

Lekker jumpen in een mooi, uitdagend en net park!

Mijn kinderen vonden het fantastisch! Er is veel afwisseling en het is ook heel leuk om naar te kijken.
26 november 2018

Kei goed!!

Het personeel is ook heel leuk. Doen mee met verstoppertje en tikkertje
25 november 2018

Mijn zoon vond het zo leuk dat we meteen zijn kinderfeestje hebben geboekt voor volgende maand!

Erg tof, ook de jumpmasters moedigden iedereen enthousiast aan
25 november 2018

Geweldig team

Ontvangst prima , goede uitleg , super gezellig kinderfeestje gehad .
25 november 2018

Top verzorgd kinderfeest gehad met super lief en gemotiveerd personeel, in een woord het was TOPPIE

Een goed verzorgd kinderfeestje met leuk en vriendelijk personeel. Alles is tot de puntjes netjes geregeld en verzorgd.
25 november 2018

Geweldig genoten en in alle rust van alles gebruik gemaakt.

We hadden geluk dat we gister de enige jumpers waren (Mijn 2 zoons en ik) Dat was erg boffen, zeker gezien het feit dat mijn beide jongens door hun autisme en ADHD snel overprikkeld zijn. Gisteren hoefde ze met niemand rekening te houden, dus extra veel jumpplezier gehad. Zeker voor herhaling vatbaar dus.
25 november 2018

Topper!

Nette ontvangst en de stuiterende jongens konden niet wachten om te beginnen. Ze hebben veel lol gehad en flink bewogen. Hier gaan ze nog lang over napraten!
25 november 2018

Lekker jumpen en de jongens energie laten gaan

Leuk , fun en niet te houden. De tijd vliegt voorbij en ze krijgen er geen genoeg van!
24 november 2018

Geweldig

We zijn super leuk en goed ontvangen door het personeel. We hadden een taart besteld en zag er super goed uit en was overigens heerlijk. We waren met 7 kinderen en hebben zich 3 uur goed vermaakt. Ook was het erg leuk dat er een medewerker van jumpsqaure de kids deed vermaken. En achter hun aanrenden en leuk meedeed. Super leuk team!!! Complimenten!!
24 november 2018

Vetste uur van mijn leven ;)

Na een snelle en efficiënte ontvangst kon het feest beginnen. Na het gezamenlijk aftellen tot aan de start konden de kids los gaan. Genoeg variatie, schoon en fris en lekker veel energie! Tot slot goed gegeten en gedronken. Een top middag!
24 november 2018

Superleuk om te doen

We zijn er met een kinderfeestje geweest en de kinderen hebben zich uitstekend vermaakt. Supervriendelijk personeel ook. Die het echt naar je zin maakt. Ga zo door!
24 november 2018

Super gaaf! De meiden hebben genoten

24 november 2018

Gaaf!

Kinderfeestje bij jullie gevierd en wat vonden de kids het leuk!! Lekker springen en klauteren, ze hebben zich super goed vermaakt!
23 november 2018

Het was echt heel vet !!!

Ik geef jullie honderd miljoen punten voor alles wat jullie ervan gemaakt hebben het was super leuk.
22 november 2018

Super gaaf, een uur was veel te kort

21 november 2018

Het was heel leuk genoten fantastisch!!!

Ik heb genoten was heel leuk, je kunt op deze trampolines heel hoog dat is nog het leukste. Al vaker bij trampolinepark geweest maar nog nooit bij Jumpsquare in Veghel, afgelopen maandag was de eerste keer. Zeer locatie.
20 november 2018

Kei leuk om al je vette skils en jumps te doen

20 november 2018

Groots

Kinderfeestje met zes jongens van acht jaar. Het was rustig en er waren twee 'jumpmasters' die de jongens een beetje uitdaagde en met hen speelden. Het uur vloog voorbij! Rode koppies en veel lol.
20 november 2018

geweldig

we hebben afgelopen zondag een geweldig teamuitje gehad! zeker voor herhaling vatbaar!
20 november 2018

Erg fijne hal om te jumpen

Veel variatie in de hal. Gezellige ruimte voor de ouders en goed overzicht. Kinderen kunnensnel van de hal naar de ouders voor wat ge drinken of naar de wc te gaan. Erg fijn dat er kluisjes zijn. Duidelijk systeem voor de tijden aan te geven. En niet te vergeten erg leuk personeel zowel aan de balie, in de bar en in de hal zelf. Zeker een aanrader en we komen zeker een keer terug.
19 november 2018

Heerlijk genieten voor mijn kleinzonen en wij van het uitzicht.

Het was de tweede keer dat ik er was met mijn kleinzonen. Nu een verjaardagskado. Gewoon fantastisch, gezond bewegen en er was goede begeleiding. En die hielpen ook nog mee om de jongens iets te leren. Kortom een echte aanrader.
19 november 2018

Geweldige vrijheid!!

Fijne ruimte om je vrij te bewegen! De kinderen hebben weer genoten. 1 puntje van verbetering zou miss zijn dat als de kinderen alleen gaan (12&14) je ook meteen bij het reserveren van de kaartjes kunt aangeven dat het Oke is dat ze alleen daar zijn! Nu moet je het uitprinten en ondertekenen.
19 november 2018

Wat een leuk park!

Het ziet er heel verzorgd uit. Onze kinderen hebben enorm genoten. Veel oog voor gastvrijheid!
19 november 2018

Het is de moeite waard om er heen te gaan

Het was super gezzellig en alles was op tijd goee geregeld voor verjaardagsfeestje was achteraf zeer tevreden
19 november 2018

Geweldige trampolines en meer!

Super leuke hal met allerlei verschillende trampolines en andere areas waar je allerlei coole sprongen kunt maken!
19 november 2018

Wat een plezier hebben de jongens weer gehad bij Jumpsquare!!!

Ze zijn blij om te mogen gaan springen, ze zijn superactief, spelen samen en wachten netjes op hun beurt, en springen en spelen maar door. En wij konden lekker bijkletsen met een kopje thee en uitzicht op blije kinderen!
18 november 2018